Conferencies audiovisuals sobre patrimoni natural valencià

A Càdec, Taller de Gestió Ambiental som experts en fauna i flora. Treballem des de 2005 assessorant a l’Administració i empreses privades en assumptes relacionats amb el Medi Ambient.
Per això, volem ajudar a difondre els valors de respecte per la biodiversitat i els espais naturals a través de dos xarrades que posen en relleu la importància del patrimoni natural  valencià  i  que  oferim  a  les  entitats  locals.

Descarregar ací el fullet: Audiovisual.

BandaFauna i flora de la meua localitat.

Com  a  experts  en  biodiversitat,  en  Càdec preparem  una  conferència  audiovisual personalitzada per a cada municipi. El gran coneixement  que  disposem  del  patrimoni natural  valencià  ens  permet  impartir  una xarrada en la que es descriuen els aspectes més representatius de la fauna i flora del municipi  on  s’imparteix  la  conferència.  Es destaquen també els aspectes més importants del patrimoni natural de cada terme municipal (plantes endèmiques, espècies amenaçades, etc..). D’aquesta forma, donem a conéixer als habitants del municipi els valors naturals únics que el distingeixen ja que molts d’ells són a sovint desconeguts.

Característiques tècniques: Conferència audiovisual

Idioma: Valencià, Castellano.
Duració total: 2 hores
Destinataris: ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
Requeriments tècnics: Local amb cadires, projector.
Preu: 350€ IVA inclós

Per  a  la  realització  d’aquesta  conferència  és  necessari encomanar-la amb un mínim d’un mes d’antelació, ja que requereix de preparació.

Espais Naturals Protegits de la Comunitat Valenciana.

La  xarxa  d’Espais  Naturals  Protegits  de  la Comunitat Valenciana forma part del patrimoni natural de tots. Així i tot, és molt a sovint desconeguda per a molts ciutadans. En aquesta conferència  audiovisual  es  descriuen  els diferents tipus d’espais naturals protegits. Es parla de les característiques més importants, els principals valors naturals i la bellesa dels paisatges dels 23 Parcs Naturals. S’aborden també  exemples  de  les  altres  figures  de protecció. La xarrada es personalitza per a donar més protagonisme als espais naturals propers  al  municipi  on  s’imparteix.
Característiques tècniques: Conferència audiovisual
Idioma: Valencià, Castellano.
Duració total: 2 hores
Destinataris: ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
Requeriments tècnics: Local amb cadires, projector.
Preu: 250€ IVA inclós